Välkommen till en heldag om cybersäkerhet med Fortinet

Äntligen kan vi välkomna dig till ett fysiskt Fortinet Security Day. Den 2:a juni ses vi i Stockholm för ett heldagsevent med keynotes på förmiddagen, fördjupningspass på eftermiddagen samt ett avslutande mingel. Bli uppdaterad, inspirerad, utmanad och passa på att nätverka. Som alltid täcker vi in en hel del olika områden inom cybersäkerhet, men i år har valt att dyka lite djupare ned i ämnet Zero Trust. Eventet arrangeras på Scandic Continental, som ligger endast ett stenkast från Stockholms centralstation. Vi hoppas verkligen att du vill träffa oss där, men om du inte har möjlighet att resa till Stockholm kommer vi även att livestreama samtliga sessioner.

Under Fortinet Security day kommer vi att kommunciera vår vision, insikter och trender på cybersäkerhetsområdet, framgångsrika strategier samt hur vi på Fortinet kan stötta er i er resa mot ett mer proaktivt säkerhetsarbete. Under eftermiddagens fördjupningspass får du ta del av hur ni kan implementera olika strategier och lösningar för att hantera era it-investeringar samt påskynda era affärsstrategier och er digitalisering – på ett effektivt och säkert sätt. Ta del av agenda, talare och mer detaljerad information på anmälningssidan.

Eventet riktar sig till dig som är kund hos Fortinet idag eller som är nyfiken på vad Fortinet har att erbjuda. Begränsat antal platser, säkra din plats idag.

Varmt välkommen!
/ Fortinet Sverige teamet

2:a juni 2022

8:30 - 17:30

Målgruppen för eventet är Fortinets kunder samt de som är nyfikna på vad Fortinet har att erbjuda. Är du Fortinetpartner, vänligen kontakta marknadsansvarig för möjlighet till deltagande via sponsring, eller anmäl dig till online-eventet (hela dagen broadcastas).

Fokus ligger på utmaningar och möjligheter inom området cybersäkerhet

Träffa experter från Fortinet, våra partners samt IT-säkerhetsexperten David Jacoby 

Få en uppdatering om senaste nyheterna och trenderna inom cybersäkerhet

Sponsorer