Tervetuloa Fortinet-tietoturvapäivään


Vihdoinkin voimme toivottaa asiakkaamme tervetulleeksi Fortinet Security Day -tilaisuuteen 12.10.2022. Tapaamme Helsingin Töölössä Korjaamolla koko päivän kestävässä tapahtumassa. Tapahtuma alkaa keynote-puheenvuoroilla, jonka jälkeen on valittavissa erilaisia syventäviä esityksiä. Pysy ajan tasalla, inspiroidu, haasta ja hyödynnä tilaisuus verkostoitua. Kuten odotettua, käsittelemme jälleen tietoturvallisuuden monia eri osa-alueita, kuten Zero Trust -aihetta, pilven ja OT-ympäristöjen erityishaasteita unohtamatta SD-WAN-ratkaisun tarjoamia lopputulemia. Tapahtuma järjestetään inspiroivassa ympäristössä Korjaamolla, historiallisten rakennusten läheisyydessä, kuten Kisahalli ja Olympiastadion.

Fortinet Security -päivän aikana kerromme visioistamme, näkemyksistämme ja trendeistä tietoturvallisuuden alalla, onnistuneista strategioista ja siitä, kuinka me Fortinetilla voimme auttaa organisaatiotasi matkallasi kohti entistäkin parempaa ja automatisoitua tietoturvaa. Iltapäivän syventävillä luennoilla kuulet lisää, miten voit toteuttaa erilaisia strategioita ja ratkaisuja IT-investointien hallintaan sekä liiketoimintastrategioiden ja digitalisoinnin nopeuttamiseen - tehokkaasti ja turvallisesti. Tutustu ohjelmaan ja puhujiin tarkemmin ilmoittautumissivulla.

Tapahtuma on suunnattu sinulle, joka olet Fortinet-asiakas tai olet kiinnostunut Fortinetin ratkaisuista. Paikkoja rajoitettu määrä, varmista paikkasi jo tänään.

Tapahtumaan voi osallistua myös verkkolähetyksen kautta.

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin, Fortinet Finland -tiimi

12. lokakuuta 2022

08.30 - 17.00

Paikka: Korjaamo, Helsinki / Online

Please note: Onsite event is now fully booked

Tapahtuman kohderyhmänä ovat Fortinetin asiakkaat ja Fortinetin tarjonnasta kiinnostuneet asiakasyritykset. Jos olet Fortinet-kumppani, ota yhteyttä Fortinet-kumppanitiimiin kuullaksesi mahdollisuuksista osallistua tilaisuuteen yhteistyökumppanina tai rekisteröidy verkkolähetykseen.

Painopiste on tietoturvan haasteissa ja mahdollisuuksissa.

Tapaa Fortinetin asiantuntijoita ja valikoituja kumppaneita. Kuule hallituksen puheenjohtaja Esko Ahon avauspuheenvuoro.

Päivitä tietosi ajantasalle uusimmista tietoturvan kuulumisista ja trendeistä.

Puhujat

Agenda

Wednesday, October 12, 2022
Aamupala ja verkostoitumista 8:15 AM - 9:00 AM   
Tervetuloa Fortinet Security Day 2022 – tapahtumaan9:00 AM - 9:15 AMMikael Markkula - Fortinet
Viivi Tynjälä - Fortinet
Mikael Markkula Viivi Tynjälä 
Geopolitiikan haasteet tietoyhteiskunnalle 9:15 AM - 10:00 AMEsko AhoEsko Aho 
Kahvitauko10:00 AM - 10:25 AM   
Tietoyhteiskunta ja kyberturvallisuus – katse pallossa, mutta missä pallo?10:25 AM - 11:10 AMPeter Sund - Kyberala ryPeter Sund 
Fortinet’s Cyber Security Mesh Platform - The Foundation of Cyber Architecture11:10 AM - 11:45 AMFilippo Cassini - FortinetFilippo Cassini 
Lounas ja verkostoitumista11:45 AM - 12:45 PM   
Verkon ja tietoturvan liitto - yllättävän yksinkertaista12:45 PM - 1:10 PMMikko Kannisto - DNA Plc.Mikko Kannisto 
Asiakasymmärrys on optimaalisen verkko- ja tietoturvaratkaisun tukeva perusta1:15 PM - 1:40 PMToni Laaksonen - Telia CygateToni Laaksonen 
Pilviajan liikkuva yritysverkko1:45 PM - 2:10 PMPetri Markkanen - Cinia OyPetri Markkanen 
Kahvitauko 2:15 PM - 2:45 PM   
Pilvien tietoturva on digitalisaation henkivakuutus 2:45 PM - 3:10 PMJani Komppa - FortinetJani KomppaTrack 1: Tram Hall
Zero Trust -malli turvaa sovelluskäytön 2:45 PM - 3:10 PMJani Ekman - FortinetJani EkmanTrack 2: The Attic
Turvallisuuden ja saatavuuden takaaminen teollisissa ympäristöissä 3:15 PM - 3:40 PMMikko Ala-Jaakkola - FortinetMikko Ala-JaakkolaTrack 1: Tram Hall
Miten digitaalista käyttökokemusta voidaan valvoa3:15 PM - 3:40 PMNiko Stranden - FortinetNiko StrandenTrack 2: The Attic
Keskitetty näkyvyys ja hallinta laajoihin SD-WAN toteutuksiin3:45 PM - 4:10 PMMarkku Malila - FortinetMarkku MalilaTrack 1: Tram Hall
Digitaalinen riskienhallinta ja hyökkäyspinta-alan analysointi 3:45 PM - 4:10 PMJanne Volotinen - FortinetJanne VolotinenTrack 2: The Attic
Loppuyhteenveto ja kiitokset4:15 PM - 4:20 PMMikael Markkula - Fortinet
Viivi Tynjälä - Fortinet
Mikael Markkula Viivi Tynjälä 
Verkostoitumista ja cocktail 4:20 PM - 5:30 PM   
Time Zone: (UTC+03:00) Helsinki [Change Time Zone]

Sponsorit

DNA Oyj

DNA on valtakunnallinen operaattori ja yksi Suomen johtavista tietoliikennepalvelujen tarjoajista. Palvelujemme perustana on oma laaja kiinteän yhteyden valokuituverkko, omat kattavat 4G- ja 5G-verkot sekä näiden yhteyksien päälle toteutettavat tietoturvalliset ratkaisut. Meillä on vahva asiantuntemus ja pitkä kokemus ICT-alan palveluiden toimittajana.

Tavoitteemme on tehdä yrityksesi päivittäisestä tekemisestä mahdollisimman mutkatonta. Olemme kehittäneet palveluitamme siten, että sinä voit keskittyä täysipainoisesti omaan liiketoimintaasi ja asiakkaittesi palvelemiseen. Toimiva, oikein valittu palvelukokonaisuus tukee yrityksesi kasvua sekä huolehtii asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyydestä.

DNA on myös osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden suurin teleoperaattori ja maailmanlaajuisesti johtava IoT-ratkaisujen toimittaja. Kehitämme jatkuvasti yhteistä tarjoomaa palvellaksemme suomalaisia yritysasiakkaita paremmin.

Telia Oy

Telia on kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi teknologia- ja mediayhtiöksi, joka tarjoaa laajan kirjon tietoliikenne-, IT- ja digipalveluita miljoonille kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Telialla on Suomessa 4100 työntekijää ja yli neljä miljoonaa liittymäasiakasta. Tietoliikenneverkkoja Telia rakentaa Suomeen joka vuosi noin 200 miljoonalla eurolla. Yhtiö on sitoutunut olemaan päästötön ja jätteetön koko arvoketjussaan tavarantoimittajista asiakkaisiin vuoteen 2030 mennessä.

Telia Cygate on osa Telia-konsernia, ja toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Telia Cygate turvaa ja varmistaa asiakkaiden toiminnan jatkuvuuden ja ketterän kehityksen yli 400 huippuasiantuntijan, liki 600 IT-alan sertifikaatin ja 24/7-operaatioiden voimin.

Cinia Oy

Cinia mahdollistaa sinun organisaatiosi turvallisen ja tehokkaan toiminnan. Olemme luotettava ja kokenut tietoverkko-, kyberturvallisuus- ja ohjelmistoratkaisujen kumppani. Rakennamme kanssasi digitaalisia ratkaisuja, jotka parantavat organisaatiosi toimintaa ja tulosta.

Tarjoamme räätälöidyt tietoliikenneratkaisut niin kotimaassa kuin ulkomaille – voit hyödyntää kattavaa verkkoamme Suomessa, ja ulottaa toimintasi kansainvälisille markkinoille 15 000 kilometriä pitkää verkkoamme pitkin Keski- ja itäiseen Eurooppaan sekä Aasiaan.

Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme muun muassa langattomia tietoliikenneratkaisuja asiakkaille, joiden liiketoiminnalle verkon toimintavarmuus ja tietoturva ovat elinehtoja. Operoimme asiakkaidemme kriittisiä verkkoympäristöjä eri toimialoilla kuten liikenteessä, energiantuotannossa, teollisuudessa ja turvallisuussektorilla.