De kansen van verandering!

Het optimaal benutten van trends en nieuwe technologieën in een veranderend IT landschap.

De wereld staat niet stil en continue verandering is een gegeven. Gelukkig biedt die verandering volop kansen en nieuwe mogelijkheden!

Zo zijn binnen cybersecurity verschillende belangrijke trends ontstaan als reactie op deze verandering. Denk hierbij aan consolidatie, convergentie, automatisering en natuurlijk Kunstmatige Intelligentie (AI). Om de potentie van deze trends optimaal te benutten - denk hierbij onder andere aan verbeterde operationele efficiëntie, het oplossen van het huidige tekort aan security personeel en de verbeterde detectie en respons op bedreigingen - moeten organisaties anders gaan denken en de effectiviteit van hun huidige cybersecuritystrategie heroverwegen met in het achterhoofd een steeds geavanceerder bedreigingslandschap.

Fortinet Security Day 2024 gaat in op deze veranderingen die van invloed zijn op organisaties van alle groottes en zal tevens de belangrijkste trends en technologieën onder de loep nemen die verstoringen kunnen minimaliseren of geheel weg kunnen nemen.

Schrijf je in voor Fortinet Security Day via de registratie button op deze pagina en we kijken er naar uit om je persoonlijk te ontmoeten in het Louwman Museum in Den Haag!

4 juni 2024

Louwman Museum
Den Haag

Agenda

10:00 AM - 10:30 AM
Ontvangst
 
10:30 AM - 10:40 AM
Welkom - De kansen van verandering
Ontdek hoe verandering niet alleen uitdagingen met zich meebrengt, maar ook talloze mogelijkheden biedt om te groeien en te innoveren.
10:40 AM - 11:05 AM
Thialf is hét schaatshart van de wereld
In Heerenveen is het elke winter een sportfeest met grote schaatstoernooien. Naast Fries moet er ook digitaal gesproken worden, en een ICT omgeving in Thialf bouwen gaat niet over één nacht ijs!
11:05 AM - 11:30 AM
Ontdek de kracht van AI in cybersecurity

Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van AI en laten we samen onderzoeken hoe deze onze dagelijkse cybersecuritymaatregelen beïnvloeden. Biedt deze verandering kansen?

11:30 AM - 12:15 PM
Klantenpanel: Uitdagingen in cybersecurity vanuit verschillende invalshoeken bekeken

Dit jaar delen 4 klanten in ons panel hun ervaringen, elk uit verschillende branches. We gaan in op hun uitdagingen op het gebied van cybersecurity en meer.

12:15 PM - 1:15 PM
Lunch
 
1:15 PM - 2:00 PM
Threath Intelligence met FortiRecon: wat gebeurt er op het dark web? (live demo)

Een blik door de ogen van een hacker van buiten de organisatie.

Van 0 naar FortiSASE in drie maanden

De pragmatische stappen richting FortiSASE en de nieuwe Fortinet Advanced Deployment Service met volledige ondersteuning bij het design, configuratie en uitrol van uw FortiSASE architectuur.

Hoe beveilig je jouw OT omgeving? In samenwerking met Nozomi

AI-aangedreven Threat Intelligence voor het steeds uitbreidende OT-bedreigingslandschap. Deze sessie wordt in samenwerking met Nozomi Networks gepresenteerd.

Virtuele netwerken beveiligen met Nutanix Flow en FortiGate-VM

Fortinet en Nutanix vormen een softwaregedefinieerde oplossing met een veilige, schaalbare, hypergeconvergeerde infrastructuur voor gevirtualiseerde applicaties

2:00 PM - 2:45 PM
Flexibele security oplossingen in de cloud
Adaptieve multi-cloud security met FortiFlex en FortiPoints. Ontdek hoe het flexibele leveringsmodel van Fortinet jou kan helpen controle te houden over jouw security en kosten.
FortiGuard SOC as a Service en waarom

SOC as a Service, wat is het doel, wie heeft het nodig en waarom?

Verbeter jouw cybersecurity projecten met Fortinet's Professional Services
Er is een groot tekort aan cybersecurity vaardigheden op de markt. Leer hoe Fortinet kan helpen bij het verbeteren van de kwaliteit en doorlooptijden van jouw cybersecurity projecten met Professional Services.
Active Defense met deceptie technologie

We hebben gehoord over "ga uit van een inbraak", maar wat houdt het precies in en waarom is deceptie technologie cruciaal?

2:45 PM - 3:30 PM
Traditionele WIFI en Switching of Secure Networking

Optimaliseer je Wifi en switching implementaties met NAC, IOT, Telemetry en veel meer sterke punten van Fortinet.

Applicatie Security (FWB, FAD, GSLB)

Verbeter de prestaties en beveilging van jouw applicaties.

Van VPN tot ZTNA: De Evolutie van Netwerk Toegang

Ontdek hoe "Zero Trust Network Access" het traditionele netwerk beveiligingsmodel transformeert door het principe 'vertrouw niemand, verifieer iedereen'.

De NIS2 beleidsrichtlijn
Hoe voldoe je aan NIS2 met het NIST-raamwerk en Fortinet?
3:30 PM - 4:30 PM
Borrel
 

Sprekers

Sponsoren

Nutanix
Rackmount IT
Nozomi
Armis