TechSeminar Roadshow

Ook dit voorjaar organiseert Fortinet weer een TechSeminar roadshow waarbij we op verschillende locaties in het land bij jou in de buurt komen presenteren. Hoe ga je jouw organisatie veiliger maken? Heb je al een eigen security roadmap voor jouw organisatie? Leer hoe de Zero Trust Strategie jouw organisatie veiliger kan maken en hoe de Fortinet Security Fabric hierbij kan helpen.

Naast interessante security content verzorgt De Kuip een leuke rondleiding voor ons. Een leerzame ochtend waarbij ook voldoende gelegenheid is om te netwerken met vakgenoten.

 

Mocht deze datum of locatie niet uitkomen? We organiseren 3 andere TechSeminars eind maart in Eindhoven, Heerenveen en Utrecht. Meer informatie is hierover te vinden via de Fortinet NL event pagina: https://events.fortinet.com/netherlands

Inschrijven voor de editie op 28 maart in De Kuip Rotterdam kan via de inschrijven button op deze pagina.

28 maart
9.30 - 13.45

De Kuip
Rotterdam

Agenda

Day 1, March 28
9:30AM
Ontvangst
10:00AM
Introductie & Fortinet Security Fabric
10:15AM
Security Roadmap

Fortinet is anno 2023 uitgegroeid tot een bedrijf met 50+ security producten in haar portfolio. Deze producten vormen samen de zogeheten Fortinet Security Fabric. De security fabric staat al jaren centraal in Fortinet’s visie omtrent het beschermen van haar klanten. Een visie die inmiddels ook onderstreept wordt door de diverse onderzoeken die security analysten publiceren. Cybersecurity is complex en erg veranderlijk, er zijn continue nieuwe dreigingen! De cybersecurity wereld komt wekelijks uit met nieuwe producten maar wat is nu echt relevant en waarom? Wat zijn nu logische en vooral behapbare stappen die je als organisatie kan ondernemen om het security niveau te verbeteren? Tijdens de roadmap sessie zal Fortinet ervaring delen rondom het stapsgewijs verhogen van de cyberweerbaarheid van haar klanten.

11:00AM
Koffie pauze
11:15AM
Zero Trust Strategie

Het moge duidelijk zijn dat Zero Trust een term is waar we niet omheen kunnen maar wat is het nou precies? Belangrijker nog, wat lost het op? Het laatste zal erg afhankelijk zijn van de organisatie waarin dit wordt doorgevoerd evenals de mate waarin het wordt toegepast. Zero Trust is namelijk niet iets wat je aan of uit zet. Tijdens deze sessie zal Fortinet gaan bespreken hoe dit toegepast kan worden in de Security Fabric. Fortinet zal een aantal veel voorkomende use cases behandelen die voor het merendeel van de Fortinet klanten erg revelant zijn.

12:00PM
Lunch
1:00PM
Rondleiding De Kuip Stadion

Sprekers