Tuesday, April 5, 2022
9:00 AM - 9:45 AM (CEST)
SOC & NOC operations with Security Fabric using the FortiAnalyzer platform

Trusselsbilledet og netværksinfrastrukturen ændrer sig kontinuerligt og kræver central monitorering i en samlet respons platforme for at beskytte både brugere, platforme og for at optimere infrastrukturen. Med det stigende hændelser og behovet for daglig monitorering og remediering, så er der behov for en optimal arbejdstilgang til at kombinere håndtering af netværk og sikkerhedshændelser fra en samlet konsol.

Det kan være komplekst at etablere monitorering og hændelseshåndtering. Virksomheder kan opleve at skulle gå på kompromis i forhold til monitorering og kontrol på grund af økonomi eller manglende hænder til at varetage de forskellige platforme som anvendes. FortiAnalyzer kan med Fortinet infrastrukturen anvendes til at samle på NOC og SOC-håndtering organisationer uanset størrelse kan opnå et optimalt indblik i netværk, sikkerhed og infrastrukturen.

I dette webinar vil vi give Best Practices til hvordan man arbejder med FortiAnalyzer operationelt, hvordan platformen assistere med at håndtere hændelser og monitorere netværket.

Christian Rutrecht & Henrik Meyer, Systems Engineers ved Fortinet vil gennemgå følgende emner:  

Agenda: 

  • Security Fabric & Best Practice
  • Netværksmonitorering med FortiAnalyzer
  • Security Operations med FortiAnalyzer
  • XDR
  • Demo
Henrik Meyer - Fortinet
Christian Rutrecht - Fortinet