Tuesday, June 21, 2022
9:00 AM - 9:45 AM (CEST)
A Fortinet IAM overview using native tools in Fortigate, FortiAuthenticator & 3. Party Cloud providers

Identity Access Management er i dag en af de vigtigste kontroller at have på plads i sin organisation eller virksomhed. Der har de seneste år været et stigende behov for at få en bedre kultur omkring passwords, logontyper og multi-faktor autentificering. Balancen ligger i at have en stærk adgangs- og brugerkontrol, men at bibeholde en god brugeroplevelse så det bliver en del af brugernes daglige adfærd.

Der findes mange forskellige måder, platforme og metoder for at sammensætte organisationens IAM strategi og det kan være svært at tage de rigtige beslutninger uden at have et fuldt overblik. I Fortinet er der flere platforme som kan støtte op om en stærk IAM politik, om end man ønsker at anvende native tools i f.eks. Fortigaten, 3. parts platforme eller om man centralisere IAM håndteringen i FortiAuthenticator.

I dette webinar vil Fortinet samle et overblik over IAM komponenter, hvordan disse kan integreres, samt give best practice eksempler i både Fortinet platforme og/eller 3 parts integration.

Dennis Ladefoged, Claus Bo Sørensen & Tommy Pedersen, Systems Engineers ved Fortinet vil gennemgå følgende emner:  

Agenda: 

  • Fortinet IAM introduktion
  • FortiOS
  • FortiOS & FortiClient 3. Parts integration
  • FortiAuthenticator som IAM platform
  • Demo
Dennis Ladefoged - Fortinet
Claus Bo Sorensen - Fortinet
Tommy Pedersen - Fortinet