Tuesday, August 16, 2022
9:00 AM - 9:45 AM (CEST)
FortiXDR - platformen til at sikre dit IT & OT-miljø

Den globale stigning i ransomware og mere automatiserede angreb stiller større krav til IT og sikkerhedsafdelingen om at beskytte og have kontrol med både netværk og endpoints. Behovet for centralt at kunne beskytte, indsamle data og agere på denne har dannet rammen om konceptet Extended Detection and Reponse. Men hvad er det egentligt?

FortiXDR er en platform som beskytter mod malware, avancerede angreb og ransomware og giver dig fuld indsigt i infrastrukturen, samt i hændelser og kontrolleret respons uden at gå på kompromis med system performance.

Få et indblik i hvordan FXDR kan bidrage til at få kontrol og visibilitet med hændelser i netværk og på endpoints i både IT og OT-produktionsmiljøer.  FXDR indeholder en patenteret kernel security baseret EDR som kan levere en moderne og hurtig handling mod avanceret malware, 0-day exploits, Ransomware og APT-angreb. Med FortiEDR kan man mærkbart optimere processerne før, under og efter et angrebsforsøg uden at miste kontrol og transparent indsigt med Endpoints og netværks hændelsesforløb.

Claus Bo Sørensen & Christian Rutrecht, Systems Engineers ved Fortinet vil gennemgå følgende emner:  

Agenda: 

  • EDR introduktion
  • EDR vs EPP vs XDR
  • FortiXDR overblik, funktionalitet og features
  • Live Demo
  • Blokering af Ransomware angreb og tilbagerulning
  • Hændelses efterforskning og incident response
Christian Rutrecht - Fortinet
Claus Bo Sorensen - Fortinet