Name
Mail sikkerhed med Fortimail til O365 og MS Exchange (29Aug2023)
Description

ON DEMAND RECORDING

Antallet af trusler via mail er stigende og de metoder som anvendes, bliver mere og mere avancerede. Phishing og Business Email Compromise (BEC), er nogle af de mest anvendte metoder til at udføre ransomware- og targeted angreb. Tallene fra Fortiguard er, at omkring 90% af den malware der kommer ind i vores infrastruktur, kommer ind via mail. Derfor er det vigtigt at have sine sikkerhedskontroller på plads og kontinuerligt evalueret når det handler om e-mail og bruger sikkerhed. 

Med en stigende udvikling og migration til Cloud email tjenester som f.eks. Office365 er det vigtigt at man kigger ind i en teknologi stack som kan integreres til både at imødekomme en Cloud migration og sikre sig at den nødvendige sikkerhed også følger med. For at kunne reagere hurtigt på en hændelse er det yderligere vigtigt at der er mulighed for at dele information og hændelser, samt at kunne udføre proaktive handlinger hvis noget detekteres, blokeres eller markeres som værende ondsindet på tværs af infrastrukturen.

I dette webinar vil vi gennemgå de omfattende muligheder I får med Fortimail, og den synergi der er i, at Fortmail også er en vigtig komponent i Fortinets Fabric & XDR.

Claus Bo Sørensen Systems Engineer ved Fortinet vil gennemgå følgende emner:

Agenda: 

FortiMail overordnet samt vigtige Features

o   Modeller og licenser

o   Content Disarm and Reconstruction

o   On Click Protection

o   Antispam

o   Antivirus

o   Sandboxing

o   Demo

Integration with FortiIsolator

o   Demo

M365 API

o   Demo

Fabric Integration

o   Demo

Recording varer ca 45 min.

Type
OnDemand
OnDemand
Venue
20230827.