Name
Skal du bekymre dig om sikkerhed i dit OT-miljø - konkrete danske use case - hvorfor er OT-sikkerhed vigtig (19sep 2023)
Description

ON DEMAND RECORDING

Vi kommer omkring netværkssikkerhed i OT-miljøer, hvor vi vil se på relevante trusler i OT og dykke ned i Fortinets tilgang til at sikre disse kritiske systemer.

Vi starter med at se på forskellen mellem IT (Informationsteknologi) og OT (Operationel Teknologi). Hvad adskiller disse to områder, og hvordan påvirker det sikkerheden? Vi vil også se nærmere på de forskellige komponenter og kommunikationssprog, som vi står overfor i OT-miljøer. Forståelsen af disse to områder og deres sammenhænge i den moderne OT-infrastruktur er afgørende for at udvikle effektive sikkerhedsløsninger, hvor vi mindsker kompleksiteten og bygger en redundant infrastruktur.

Dernæst vil vi diskutere, hvorfor sikkerhed i OT-miljøer er så vigtig. Traditionelt set har OT-systemer været isoleret fra internettet, men med øget integration og tilslutning til IT-netværk er OT blevet mere sårbart over for cyberangreb. Vi vil se på de potentielle konsekvenser af angreb på OT-systemer og hvorfor det er afgørende at have robuste sikkerhedsforanstaltninger på plads. Her vil vi tage udgangspunkt i nogle konkrete danske use cases og projekter som vi i det danske System Engineer team har været involveret i omkring OT.

Casper Ginderskov & Henrik Meyer, Systems Engineers ved Fortinet vil gennemgå følgende emner:  

Agenda: 

  • Hvad er forskellen mellem IT og OT?
    • Hvilke komponenter og sprog møder Fortinet i OT
  • Hvorfor sikkerhed i OT?
  • Hvordan er Fortinet’s tilgang til sikkerhed i OT
  • Use Cases

Recording varer ca 45 min.

Type
OnDemand
OnDemand
Venue
20230829