Name
Network & Security Dev Ops – CI/CD Continuous Integration and Continuous Delivery (May2022)
Description

ON DEMAND RECORDING

Continuous Integration and Continuous Delivery er ofte forkortet CI/CD og er et framework eller ”framework af processer” for hvordan man som organisation opbygger og dynamisk vedligeholder udvikler-orienteret infrastruktur, samt platforme med den hastighed behov og brug kan ændre sig på. Ofte indgår der SDN, CNI og infrastruktur-as-a-code metoder til at automatisere og simplificere opgaver, men det kan være nemt at miste overblikket og overse kendte sårbarheder eller inficerede platforme.

Det er anslået at cirka halvdelen af Docker hub images havde en form for ondsindet karakter i 2021, samt kendte og ukendte sårbarheder i software- og kodebiblioteker & plug-in repositories. Det er ny virkelighed for mange organisationer at arbejde så dynamisk, da metoden at arbejde med microservices og container baseret miljøer er meget anderledes det man måske har været vandt til i organisationen

I dette webinar vil Fortinet give et overblik over container baserede miljøer, hvordan CI/CD og CNI netværk operere, samt integration med sikkerheds platforme.

Christian Rutrecht, Systems Engineer ved Fortinet vil gennemgå følgende emner:  

Agenda: 

  • Microservices & Containers anno 2022
  • CNI netværk
  • CI/CD som concept
  • Network Security i kombination med CDI netværk
  • Workload Protection & Container Guardian
  • Demo

Recording varer 45 min.

Type
OnDemand
Order
0522
OnDemand
Venue
202205