Sessionsnamn
Carl Bildt och Anne-Marie Eklund Löwinder pratar säkerhetspolitiskt läge och cybersäkerhet med offentlig sektor
Datum Tid
torsdagen den 21:e april 2022, 14:00 - 15:15
Anne-Marie Eklund Löwinder Jacob Isacson Carl Bildt Magnus Wikforss Sandra Gaverud
Beskrivning

Fortinet bjuder in till ett digitalt event den 21:a april kl. 14.00, då vi har äran att välkomna Carl Bildt samt IT-säkerhetsexperten Anne-Marie Eklund Löwinder. Carl och Anne-Marie kommer att dela med sig av sina insikter kring det säkerhetspolitiska läget och vilken inverkan det har på svenska organisationers cybersäkerhet.  

Vi på Fortinet träffar många regioner, kommuner och myndigheter i vårt dagliga arbete och vi ser att mognadsgraden är varierande och så även kunskapen kring cybersäkerhet. Ingen har missat att digitaliseringens momentum innebär att man som offentlig organisation har en viktig roll i att skydda samhället. Däremot kan det framstå som en djungel vilka steg bör man ta och när. Vad behöver prioriteras av alla direktiv och rekommendationer som finns? Brist på kompetens, tid och pengar är dessutom en stor utmaning.

Carl Bildt och Anne-Marie Eklund Löwinder ger sin syn på det säkerhetspolitiska läget och den digitala hotbilden i en allt mer ansträngd omvärld, och avslutar med en paneldebatt tillsammans med representanter från den offentliga sektorn. Panelen kommer dela med sig av sina utmaningar inom cybersäkerhet och hur man arbetar för att lösa dessa.

Välkommen!

Fortinet Sverige

Virtuell sessionslänk
Sessionstyp
Webinar