Name
Gå fra at fumle i blinde til at have synlighed i virksomheden - Få kontrol med brugeroplevelsen og virksomhedens hybride infrastruktur
Date & Time
Thursday, September 1, 2022, 1:30 PM - 2:00 PM
Dennis Ladefoged
Description

I takt med at kompleksiteten i infrastrukturer stiger, kæmper NOC teams med at skabe overblik gennem op til flere overvågningsværktøjer. Værktøjer, som traditionelt fokuserer på enkelte elementer, såsom sikkerhed eller netværkstrafik. Dette kan udvikle sig til en fragmenteret multi-vendor løsning, som ikke kan arbejde sammen på tværs af silo løsninger. Resultatet er, at organisationer ender med at opleve operationel friktion, såsom skift imellem værktøjer og mange repetitive manuelle opgaver.

Implementeringen af en "Network Performance Monitoring"(NPMD) og "Digital Experience Monitoring"(DEM) løsning kan hjælpe med at skabe overblik og nedsætte mængden af daglige opgaver. FortiMonitor, som er en del af Fortinets Security Fabric kan hjælpe med at overvåge den fulde "end-to-end" brugeroplevelse. Sammenkoblet med muligheden for en dyb analyse af helbredet for både netværket samt applikationer, giver FortiMonitor muligheden for identificere mulige problemer, som kan ramme brugere inden de tager sted.

Hør mere om hvordan Fortinet kan skabe en "Unified Network Source Of Truth"(NSoT) og se produktet "in action".

Type
Plenary