Despre eveniment

Pe 27 ianuarie, conferința anuală Fortinet Security Day 2021 va avea loc pentru prima dată într-un format virtual. Tema din acest an este Security Anywhere.


Putem anticipa astăzi viitoarele amenințări din spațiul cibernetic și ne putem proteja bunurile digitale? Experții Fortinet vor răspunde acestor întrebări în timpul prezentărilor pe care le vor susține. Vor veni cu exemple de implementări existente făcute la clienții noștri, vor prezenta metode dovedite în lupta împotriva infractorilor cibernetici și vor prezenta cele mai eficiente metode de protecție în fața amenințărilor facilitate de lucrul la distanță și de mediile digitale.


Ligia Munteanu va fi gazda conferinței.


Dacă sunteti responsabil(ă) de securitatea rețelei sau a sistemelor de producție din compania dumneavoastră, doriți să vă asigurați că nu expuneți compania la breșe de securitate și implicit la pierderi financiare semnificative și de imagine. De aceea, este esențial să fiți la curent cu știrile din domeniul securității, iar această conferință este esențială pentru dumneavoastră. Înregistrați-vă acum!

Subiecte Cheie

Conferința va începe cu o sesiune plenară în timpul căreia vom prezenta strategia Fortinet și vom trece în revistă tendințele de securitate din acest an. Ulterior, vă invităm să luați parte la sesiunea tehnică unde vom discuta soluții cheie din oferta noastră, funcționalități noi introduse recent, precum și produsele noi din portofoliul Fortinet. Vom prezenta mai multe implementări făcute la clienții noștri și vom discuta despre provocările de securitate ale acestora.
 
Fortinet Security Day 2021 - subiecte principale:
•    Securitatea unei noi generații de rețele din locații multiple (SD-WAN);
•    Prevenirea cu eficiență și răspunsul la noi amenințări;
•    Arhitectură de acces în modelul ‘Zero Trust’;
•    Automatizare SOC.


În timpul conferinței, veți putea discuta cu inginerii Fortinet și veți avea ocazia să adresați întrebări despre problemele de securitate cu care vă confruntați.