Technology Workshop: FortiNAC

Door de verspreiding van Internet of Things (IoT) -apparaten is het voor organisaties noodzakelijk om hun zichtbaarheid te verbeteren in wat er aan hun netwerken is verbonden. Ze moeten elk apparaat en elke gebruiker kennen die toegang heeft tot hun netwerk. IoT-apparaten maken initiatieven voor digitale transformatie mogelijk en verbeteren de efficiëntie, flexibiliteit en optimalisatie. Ze zijn echter inherent onbetrouwbaar, met ontwerpen die prioriteit geven aan lage kosten boven beveiliging. FortiNAC biedt de netwerkzichtbaarheid om alles te zien wat met het netwerk is verbonden, evenals de mogelijkheid om die apparaten en gebruikers te bedienen, inclusief dynamische, geautomatiseerde reacties.

Woon deze technology workshop bij en doe praktijkervaring op met het configureren van FortiNAC om IoT-apparaten te beveiligen binnen de Fortinet Security Fabric.

 
Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf jezelf snel in voor deze FortiNAC workshop op 22 september bij Green Village in Nieuwegein. Ontvangst is om 8.30 en we starten om 9.00 uur. Om 12.30 is een gratis lunch voorzien. Uiteraard volgen we de RIVM richtlijnen.
Neem je laptop mee, want het is een hands-on workshop.