Technology Workshop: SD-Branch

Een veilige SD-WAN-architectuur bouwen op FortiOS 6.4

Naarmate organisaties overstappen op een digitaal bedrijfsmodel, worden hun netwerktopologieën aanzienlijk beïnvloed. De acceptatie van clouddiensten, de virtualisatie van het traditionele netwerk en een steeds mobieler personeelsbestand dat toegang heeft tot applicaties in de cloud, versnelt de vooruitgang in wide area netwerktechnologieën. Het traditionele wide area network (WAN) heeft moeite om bij te blijven, omdat het afhankelijk is van een statische infrastructuur van apparaten die eenvoudigweg niet kunnen omgaan met verschuivingen, en vaak met tijdelijke toewijzing van middelen en workloads.

Woon deze technische trainingsworkshop bij om te leren hoe software-defined networking (SDN) van toepassing is op softwarebesturing van wide area networks in een bedrijfsomgeving. Doe hands-on ervaring op door daadwerkelijke configuratie van gevirtualiseerde producten die WAN-aggregatie ondersteunen.

Bedrijfsnetwerken worden dun uitgerekt door clouddiensten, SaaS-applicaties en mobiliteit. Bovendien hebben organisaties betere verbindingen met filialen nodig om netwerkdiensten van hogere kwaliteit te leveren.

In deze technology workshop leer je hoe:

  • Software-defined networking (SDN) van toepassing is op softwarebeheer van wide area-netwerken in een bedrijfsomgeving;
  • Applicatiebeheer en traffic shaping implementeren via SD-WAN;
  • Hoe FortiManager een uniform beleid mogelijk kan maken in duizenden bedrijfstakken;
  • FortiDeploy kan zero-touch-implementatie mogelijk maken;
  • Om gevirtualiseerde producten te configureren die WAN-aggregatie ondersteunen en tegelijkertijd praktische ervaring opdoen.
 
Dinsdag 13 oktober om 9:00 uur
 

Inschrijven kan via onderstaande button en de workshop zal ongeveer 3 uur duren.