Technology Workshop: Security Fabric

De uitdaging van verouderde beveiligingsoplossingen
De netwerkevolutie van vandaag doet meer dan alleen het vergroten van de netwerk footprint. Nieuwe infrastructuren, multi-cloudomgevingen en IoT-apparaten hebben de prestatiemogelijkheden van de beveiligingstechnologieën van vandaag tot het uiterste gedreven. Hoe complexer een netwerk, hoe moeilijker het is om het te beveiligen. Beveiliging moet een parallelle transformatie ondergaan om de digitale bedrijven van vandaag te beschermen, waarvoor beveiliging in alle gebieden van digitale technologie moet worden geïntegreerd om de intentie van de gebruiker te vertalen naar geautomatiseerde beveiliging die cybergebeurtenissen kan zien, erop kan reageren en erop kan anticiperen. Dit is precies waar de Fortinet Security Fabric-architectuur van pas komt door gebruik te maken van open standaarden en een gemeenschappelijk besturingssysteem waarmee verschillende beveiligingstechnologieën als één consistent systeem kunnen werken.

Doe mee met een Security Fabric Workshop
Het doel van deze hands-on workshop is u te helpen de waarde van een adaptieve beveiligingsarchitectuur te begrijpen door uw eigen Fortinet Security Fabric te creëren. De Security Fabric-workshop is ontworpen om beveiligingsdoelstellingen te verenigen en begeleiding te bieden om de complexiteit van de verdediging tegen cyberdreigingen binnen uw bedrijf, vandaag en in de toekomst, te vereenvoudigen. De inzet voor aanwezigen is ongeveer drie uur en volgt een op maat gemaakte agenda. Onderwerpen die aan bod komen in de workshop zijn:

  • Beveiliging uitbreiden naar het schakelende en draadloze netwerk.
  • End-to-End-zichtbaarheid met correlatie van gebeurtenissen en detectie van bedreigingen (IoC).
  • Beveiligingsgestuurde SD-WAN.
 
Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf jezelf snel in voor deze Security Fabric workshop op 29 oktober bij Green Village in Nieuwegein. Ontvangst is om 8.30 en we starten om 9.00 uur. We zullen rond 17.00 uur afsluiten en er is een gratis lunch voorzien. Uiteraard volgen we de RIVM richtlijnen.
Neem je laptop mee, want het is een hands-on workshop.