Är ni en måltavla?

Offentliga organisationer, som ofta bidrar med samhällsviktiga funktioner eller sitter på mycket personuppgifter, har ett långtgående ansvar kring att säkra sin data. Även om cybersäkerhet har varit ett fokusområde för offentlig sektor sedan länge, har det kanske aldrig varit så kritiskt som idag, med tanke på det nuvarande omvärldspolitiska läget, mer sofistikerade metoder för intrång samt digitaliseringens framfart som leder till större sårbarhet.

Fortinet bjuder in till ett digitalt event den 21:a april kl. 14.00, då vi har äran att välkomna fd. Stats- och utrikesminster Carl Bildt samt IT-säkerhetsexperten Anne-Marie Eklund Löwinder. Carl och Anne-Marie kommer att dela med sig av sina insikter kring det säkerhetspolitiska läget och vilken inverkan det har på svenska organisationers cybersäkerhet.  

Vi på Fortinet träffar många regioner, kommuner och myndigheter i vårt dagliga arbete och vi ser att mognadsgraden är varierande och så även kunskapen kring cybersäkerhet. Ingen har missat att digitaliseringens momentum innebär att man som offentlig organisation har en viktig roll i att skydda samhället. Däremot kan det framstå som en djungel vilka steg bör man ta och när. Vad behöver prioriteras av alla direktiv och rekommendationer som finns? Brist på kompetens, tid och pengar är vanligt förekommande och gör knappast saken enklare. 

Carl Bildt och Anne-Marie Eklund Löwinder ger sin syn på det säkerhetspolitiska läget och den digitala hotbilden i en allt mer ansträngd omvärld, och avslutar med en paneldebatt tillsammans med representanter från den offentliga sektorn. Panelen kommer dela med sig av sina utmaningar inom cybersäkerhet och hur man arbetar för att lösa dessa.

För er som vill veta mer om hur Fortinet hjälper offentliga organisationer att förbättra sin cybersäkerhet, ordnar vi ett uppföljande digitalt event den 27:e april kl. 14.00.

Välkommen med din anmälan!

Fortinet Sverige

21:a april - Carl Bildt i paneldebatt med offentlig sektor

 

27:e april - lär dig mer om säkra lösningar för offentlig sektor

Kl. 14.00

Talare

I samarbete med: