Ondřej Šťáhlavský
Ondřej Šťáhlavský
Fortinet
Senior Regional Director CEE
Ondřej Šťáhlavský je uznávaným odborníkem v oblasti IT Security více než 15 let. Do Fortinetu nastoupil před téměř 12 lety jako první Territory Manager pro region střední a východní Evropy. Během těchto let Ondřej působil ve více rolích, jednou z nich byl ředitel technické podpory EMEA, kde vybudoval nové Centrum technické pomoci podporující region EMEA z Prahy (Česká republika). Po dokončení této mise se Ondřej vrátil do prodejní síly CEE v roli regionálního ředitele.

Miloš Blata
Miloš Blata
Safetica
Senior Security Consultant & Project Leader
Miloš Blata, absolvent oboru Počítačové sítě a komunikace na FI MU, aktuálně na pozici Senior Security Consultant & Project Leader ve společnosti Safetica Technologies, působí v odvětví IT Security již pět let. Zaměření soustředí na správu sítí, informatickou bezpečnost, projektové vedení interních, partnerských i zákaznických projektů a školení partnerů i zákazníků. Již čtvrtým rokem je jeho hlavní pracovní náplní ochrana dat a osobních údajů.

Martin Ignjatovic
Martin Ignjatovic
Fortinet
Systems Engineering Team Lead

Martin Ignjatović působí v oboru bezpečnosti více než 20 let. Do společnosti Fortinet nastoupil v roce 2014, kdy začínal jako inženýr technické podpory pro region EMEA. Pozici systémového inženýra pro region střední a východní Evropy zastává od roku 2016.



Peter Kocik
Peter Kocik
Fortinet
Team Leader Systems Engineering

Peter Kočík pôsobí v spolocnosti Fortinet ako Team leader Systems Engineering pre CEE región. Jeho FortiHistory sa začala písať v roku 2007, kedy budoval managed security services vo firme Slovanet. Bol jedným z prvých evanielizátorov Fortinet technológií na Slovensku. V oblasti bezpečnosti sa pohybuje už viac ako 15 rokov a jeho široké implementačné a presales znalosti oceňujú mnohí zákazníci aj partneri.



Jan Václavík
Jan Václavík
Fortinet
Systems Engineering Team Lead

Jan Václavík vystudoval obor Technická kybernetika na FEL-ČVUT v Praze a nyní působí ve společnosti Fortinet jako Systems Engineer pro region CEE. V oblasti bezpečnosti počítačových sítí se pohybuje už více než 8 let a za tu dobu nasbíral řadu teoretických i praktických zkušeností. Jeho široké znalosti z oblasti sítové bezpečnosti a předprodejní podpory oceňují mnozí zákazníci i partneři. V rámci své pracovní činnosti se zaměřuje mimo jiné i na obecné prezentace důležitosti pojmu bezpečnosti počítačových sítí.