The Opportunity of Change 

Turning Disruption into Value

I dagens verden er endring gitt. Men muligheter og verdi kan komme fra endring og den resulterende "disruption".

Innen cybersikkerhet har flere nøkkeltrender dukket opp som svar på endringer som konsolidering, konvergens, automatisering og selvfølgelig kunstig intelligens (AI). For å utnytte verdien som disse trendene tilbyr – forbedret operasjonell effektivitet, oppveie dagens mangel på kompetanse og forbedret trusseldeteksjon og respons – må organisasjoner bryte seg løs fra status quo og revurdere effektiviteten til deres nåværende cybersikkerhetsstrategi mot en stadig mer sofistikert trussellandskap.

På Security Day 2024 vil vi utforske endringene som påvirker organisasjoner av alle størrelser, sammen med nøkkeltrender og teknologier som kan minimere forstyrrelser og levere verdi.

Her vil du få inspirasjon til hva du kan gjøre! Du vil ta med deg nyttig kunnskap hjem og ikke minst tilgang til dialog direkte med både Fortinets eksperter og et utvalg av våre partnere, som vil være tilstede på arrangementet. Du kan selvfølgelig også møte andre kunder og nettverke for inspirasjon.

I år kan du for eksempel møte Derek Manky, Global VP for FortiGuard Labs og Odin Johannessen, direktør i Næringslivets sikkerhetsråd.

Security Day er en dag du ikke vil gå glipp av - vi ser fram til å se deg den 4. september på Hotel Bristol i Oslo.

4. september 2024

Event 9.30 - 17.00

Middag 17.00 -20.00

Fortinet Security Day er for deg som jobber med IT-sikkerhet, sky, OT/IoT, nettverk eller datasenter. Arrangementet er gratis for alle kunder. Alle våre partnere og kunder kan selvfølgelig delta via livestream. 

Keynotes på høyt nivå, partnerinnlegg og tekniske økter gir deg verdifull innsikt.

Nettverk med andre likesinnede, få svar på spørsmålene dine og ta en dag ut for læring og inspirasjon.

Du vil få muligheten til å møte Fortinets eksperter og våre samarbeidspartnere.

Foredragsholdere

Agenda følger

Time Name More Info Speakers
Wednesday, September 4, 2024
9:30 AM - 10:00 AMRegistrering og frokost 
10:00 AM - 10:10 AMVelkommen til Fortinet Security Day 2024Thomas Aanstad Evensen
10:10 AM - 10:50 AMFortinet Keynote: Derek Manky - Chief Security Strategist & Global VP of Fortinet Threat IntelligenceDerek Manky
10:50 AM - 11:20 AMGuest Keynote: Næringslivets sikkerhetsrådOdin Johannessen
11:20 AM - 11:30 AMPause og forfriskninger 
11:30 AM - 11:55 AMFortinet Expert Session : FortiAIOyvind Gullikstad
11:55 AM - 12:20 PMPlatinum Sponsor Session: Move 
12:20 PM - 12:45 PMVoice of the customer  
12:45 PM - 1:30 PMLunsj 
1:30 PM - 1:55 PMPlatinum Sponsor Session: iteam 
1:55 PM - 2:20 PMFortinet Expert Session: Topic to be announced 
2:20 PM - 2:50 PMVoice of the customer 
2:50 PM - 3:10 PMPause og forfriskninger  
3:10 PM - 3:35 PMPlatinum Sponsor Session: ATEA 
3:35 PM - 4:05 PMVoice of the customer 
4:05 PM - 4:30 PMPlatinum Sponsor Session: Orange Cyberdefense: Making sense of operational technology attacks: The past, present and futureNils Holten
4:30 PM - 5:00 PMTech Keynote: The Opportunity Behind DisruptionLars Eidsten
5:00 PM - 5:30 PMAfternoon mingel (pre-dinner drinks) 
5:30 PM - 8:00 PMMiddag 

Platinum sponsorer

ATEA

Atea InfoSec er et prioritert fagområde i Atea og består av over 250 sikkerhetseksperter i form av konsulenter, rådgivere og selgere som er lokalisert på 22 kontorer i Norge. I tillegg til eksperter innen IT-sikkerhet har Atea konsulenter og rådgivere som jobber på tvers av fagområder og som samarbeider tett i leveranser til kunder på sikkerhetsløsninger innen ulike teknologier, plattformer og løsninger. Dette gjør at vi ser helheten, i tillegg til at vi har ekspertene med tyngre kompetanse innenfor spesifikke områder for IT-sikkerhet.

Våre operasjonelle sikkerhetstjenester yter høy kvalitet og leveres ofte som en totalitetstjeneste for sikkerhet. Tjenestene leveres av sikkerhetsrådgivere, -arkitekter og -konsulenter.

MOVE

MOVE TO DIGITAL CONTROL 

Move er spesialister på IT-infrastruktur og IT-sikkerhet. Selskapet leverer spisskompetanse, tjenester og løsninger til offentlige og private virksomheter i hele Norge. Gjennom design, integrasjon og forvaltning bidrar Move til å gi virksomheter en kostnadseffektiv, sikker og fleksibel IT-infrastruktur basert på det beste markedet tilbyr av løsninger, tjenester og drift.Våre fokusområder er Cyber Security, Datasenter og Sky, Nettverk og kommunikasjon, Brukeradopsjon, BI, AI og automasjon.

iTeam

iteam er et av Norges raskest voksende IT-selskaper, med 300 medarbeidere fordelt på 38 lokasjoner fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Med mer enn 7 000 aktive kunder er selskapet en betydelig leverandør til virksomheter langs norskekysten, både på land og til havs. Høy kompetanse, lokal tilstedeværelse og nærhet til kundene er blant iteams viktigste konkurransefortrinn.

iteam tilbyr global IT til bedriftsmarkedet i Norge. Vi liker imidlertid å kalle oss en nasjonal lokalleverandør. For det er lokalt vi opererer. Og med aktiv kunnskapsdeling og en felles tjenesteportefølje, kan vi levere de samme sikre og smarte IT-løsningene like godt til våre lokale kunder som til våre nasjonale.

Orange Cyberdefense

Orange Cyberdefense er cybersikkerhetseksperten i Orange Group. Som Europas ledende tilbyder av sikkerhetstjenester er vårt mål å bygge et tryggere digitalt samfunn. Vi er en trusselforsknings- og etterretningsdrevet sikkerhetstilbyder med uovertruffen tilgang til kjente og nye trusler, og våre sikkerhetstjenester er anerkjent av både Gartner, Forrester og IDC. Orange Cyberdefense har mer enn 3000 cybersikkerhetseksperter inkludert 250+ forskere og analytikere, 18 SOC, 14 CyberSOC og 4 CERTs over hele verden samt salg- og support i 160 land. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder global beskyttelse med lokal kompetanse mot hele trusselbildet. Les mer på www.orangecyberdefense.no

Gull sponsorer

Mnemonic

Mnemonic helps organisations solve the toughest cybersecurity challenges. Our expert team of 300+ ethical hackers, threat researchers, incident responders, and solution specialists, combined with our Argus security platform ensures we stay ahead of advanced cyberattacks and protect our customers from evolving threats. We are a leader in 24x7 Managed Detection and Response (MDR) services, incident response, threat intelligence and risk management, serving all industries across IT and OT. Gartner acknowledges mnemonic for delivering MDR services, threat intelligence and advanced targeted attack detection.

Netnordic

VI LEVER FOR TEKNOLOGI OG ELSKER SMARTE LØSNINGER

Vi er en nordisk integrator innen sky og infrastruktur. Vi spesialiserer oss på produkter og tjenester for virksomhetskritisk infrastruktur innen cybersikkerhet, nettverk og samhandling, sammen med multi-cloud & application enablement. Vi leverer løsninger basert på markedsledende innovative teknologier. Våre erfarne rådgivere og høyt sertifiserte konsulenter vil skreddersy løsninger – for de beste resultatene for din bedrift. Vi er Fortinet Expert partner og kan levere spennende løsninger på deres platform.

Serit

Serit er en av Norges største selvstendige IT-grupper med 17 lokalkontor fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord. Vi består av 165 høyt kvalifiserte medarbeidere.

Vi er sterkt opptatt av lokal tilstedeværelse og av å bygge nære relasjoner for å gjøre IT til et konkurransefortrinn for våre kunder. Gjennom samarbeidet i gruppen har vi tilgang på kompetanse og erfaring som gjør oss til en fleksibel totalleverandør for alle typer bedrifter.

Ecit

ECIT ble etablert i 2013 og består nå av 2.600 ansatte på mer enn 100 lokasjoner i 10 land, og leverer skreddersydde IT-tjenester, rådgivning og lisensforvaltning for å imøtekomme kundenes behov. Våre eksperter har høy kompetanse innen skytjenester, IT-drift, infrastruktur, IT-sikkerhet, rådgivning og hardware på PC og print. Vi er dedikert, skaper og optimaliserer din digitale arbeidsplass.

Ta avgjørende beslutningene for din bedrifts IT-strategi i samråd med våre rådgivere. Vi tar oss tid til å forstå dine forretningsmål og tilpasser en IT-strategi etter dine spesifikke behov.